Rólunk

A momentin azzal a céllal jött létre, hogy pontos és hatékony megoldást biztosítson elsősorban leltározási tevékenység ellátásában. Az évek során a leltározáson kívül számos készletkezeléssel kapcsolatos feladatban is támogattuk partnereinket, mint árufeltöltés, komissiózás (áruösszekészítés, akár webes eladótéri, akár raktári megrendelések esetén). Célunk, hogy együtt gondolkodással valós támasza lehessünk partnereinknek. Ezen elvek mentén hoztuk létre Teljesítménymenedzsment szolgáltatásunkat is.

Tevékenységünk során élenjáró teljesítményértékelési módszertanokat, technológiát alkalmazunk, hogy hatékonyságunkat folyamatosan magas szinten tarthassuk. Szoftvereinket magunk tervezzük, hogy azok maximálisan kiszolgálják az üzleti igényeket.

Dolgozói állományunkban kiemelt figyelmet fordítunk a képzésre, hogy a dolgozók megértsék munkájuk folyamatait, és azok fontosságát. Folyamatos vezetői mentoráció mellett biztosítjuk mindenkinek a megbízható, gyors válaszokat. Csapatunk minden tagja érdekelt a minél magasabb szolgáltatási szint elérésében, mind minőségi, mind mennyiségi kritériumok tekintetében.

Vízióként tekintünk arra, hogy olyan

professzionális logisztikai szolgáltatást biztosítsunk, mely iránytűként szolgál partnereink és versenytársaink számára is.

A momentin vezetősége – a dolgozók ötletei alapján – öt fő értéket nevezett meg, amelyek alapjaiban határozzák meg az üzleti működés mindennapjait. Értékeinknek és viselkedési normáinknak mindannyiunknak meg kell felelni.