Eredet

Kezdetben a logisztikai rendszertervezéssel, és folyamatfejlesztéssel foglalkoztunk, így kerültünk kapcsolatba a leltári folyamatokkal. Az általában évente egyszer megszervezendő teljes körű leltár a kereskedelmi cégek életének egyik legnagyobb projektje, aminek lebonyolításában és folyamfejlesztésében Magyarországon az évek alatt egyedülálló kompetencia halmozódott fel cégünknél. Ezen sokéves tapasztalatoknak köszönhetően egy leltári projektsorozatunk során egyik évről a másikra 24%-kal kevesebb munkaórával tudtunk megoldani ugyanannyi áruház, hozzávetőlegesen azonos készletszintjének leltározását azonos technológiai feltételek mellett.

Cégünk számos leltári projekt tapasztalattal rendelkezik a 10 fős leltártól egészen a 180-200 fős leltárakig a magyarországitól a külföldön végzettekig. Tevékenységünk kiterjedt élelmiszerek, műszaki cikkek, építőanyagok, autó alkatrészek, méteráruk leltárba vételére, de nyitottak és felkészültek vagyunk más készletek mennyiségi felvételének lebonyolítására is, mint gyógyszeripari, ruházati, drogéria stb. Valljuk, hogy

„Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott.”

Thomas Dewar

Üzletfilozófiánk

A a leltározási szakma magyarországi úttörőjeként olyan leltári szolgáltatás megvalósítására törekszik, mely a valós készletmennyiség meghatározása, és a folyamatok permanens fejlesztése mellett az „észrevétlen” beszállítói viselkedés elkötelezett híve. A leltári projektekben felhalmozott tapasztalatát pedig szakmai tanácsadás keretében osztja meg Partnereivel.

Vállalati kultúránk alapelvei:

  • szoros együttműködés a Partnerrel, hogy garantált legyen a végső siker és elégedettség
  • korrekt üzleti magatartás
  • megoldás-centrikus szemlélet az eredményesség szem előtt tartásával

Küldetésünknek tekintjük, hogy folyamataink és üzleti portfóliónk folyamatos fejlesztésével, valamint a kor informatikai újításainak integrálásával a leltározási szakma nemzetközi színterén is elismert és követett vállalkozásává váljunk.

Értékeink

Sikerünk kulcsa az értékeinkhez való feltétel nélküli ragaszkodásban rejlik:

Pontosság: A lételem! A leltározás legfőbb feladata, hogy készletek/eszközök mennyiségét az emberi képességekhez mért legnagyobb precizitással állapítsa meg, mely mentalitásunkat is egyértelműen tükrözi.

Objektivitás: Valljuk, hogy egy leltári szolgáltató elsőszámú ismérve az objektivitás! Feladatunk, hogy azt, ott, és akkor számoljuk meg pontosan, amit a valóságban látunk.

Együtt gondolkodás:„Belebújunk az Partnereink cipőjébe”, hogy ne csak megértsük, hanem meg is élhessük az igényét, és megfelelő szakmai iránymutatással a lehető legjobb, működő megoldást biztosítsuk Ügyfeleink számára.

Értékteremtés: Az, amivel világunkat szebbé, egyszerűbbé, és élhetőbbé tehetjük. Egyértelmű célunk, hogy olyan értéket állítsunk elő, ami alacsonyabb költségteher mellett magasabb szolgáltatási színvonalat biztosít az Partnereink számára, valamint környezetkímélőbb működést a világunk számára.

 

Kapcsolat