Momentin

Rólunk

A azzal a céllal jött létre, hogy partnereinek pontos és hatékony megoldást biztosítson elsősorban leltározási tevékenységeinek ellátásában. Az évek során a leltározáson kívül számos készletkezeléssel kapcsolatos feladatban is támogattuk partnereinket, mint árufeltöltés, komissiózás (áruösszekészítés). Célunk, hogy együtt gondolkodással valós támasza lehessünk partnereinknek. Ezen elvek mentén hoztuk létre Teljesítménymenedzsment szolgáltatásunkat is.

Tevékenységünk során élenjáró teljesítménymérési módszertanokat, technológiát alkalmazunk, hogy hatékonyságunkat folyamatosan magas szinten tarthassuk. Szoftvereinket magunk tervezzük, hogy azok maximálisan kiszolgálják az üzleti igényeket.

Dolgozói állományunkban kiemelt figyelmet fordítunk a képzésre, hogy a dolgozók megértsék munkájuk folyamatait, és azok fontosságát. Folyamatos vezetői mentoráció mellett biztosítjuk mindenkinek a megbízható, gyors válaszokat. Csapatunk minden tagja érdekelt a minél magasabb szolgáltatási szint elérésében, mind mennyiségi, mind minőségi kritériumok tekintetében.

A vezetősége – a dolgozók ötletei alapján – öt fő értéket határozott meg, amelyek meghatározzák az üzleti működésünk mindennapjait. Ezeknek az értékeinknek és viselkedési normáinknak mindannyiunknak meg kell felelni.

Kapcsolat