Köszönjük a jelentkezést az árufeltöltő / leltározó pozícióba

Szia!

Köszönjük, hogy jelentkeztél az árufeltöltő / leltározó pozíciónkra! A munkavégzés az UNIX Autó Kft. központi raktárában történne Budapesten a IX. kerület, Timót utca 5-ös szám alatt, de egyébként más projektjeink is futnak emellett.

A GYIK – gyakran ismételt kérdéseinket ITT (kattints rá a linkért), a konkrét juttatásokról szóló részletes leírást az általános dolgozói tájékoztatónkban ITT (kattints rá a linkért), s az UNIX projektünkre vonatkozó külön információkat (pl.: műszakok, teljesítményelvárások) pedig ITT (kattints rá a linkért) tudod megtekinteni.

A lehetőségeink egyszerűsített foglalkoztatást kínálnak, de korlátlan munkanap vállalási lehetőséggel. Részleteket ITT (kattints rá a linkért) találod.

A kiválasztási folyamat a következő lépésekből áll, miután megkaptad ezt a levelünket:
1. lépés: Igyekszünk minél hamarabb, 1-2 munkanapon belül visszajelezni, hogy bejutottál-e a következő körbe. Ha nem, arról e-mailben fogunk értesíteni. Viszont ha sikeresen kiválasztásra kerülsz, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.
2. lépés: Telefonos interjú. Ez általában 10-15 percet vesz igénybe, és az alkalmasságodat vizsgáljuk meg, hogy együtt tudunk-e dolgozni a jövőben.
3. lépés: Személyes körbevezetés a munkavégzés helyszínén (visit nap). Itt megmutatjuk neked, hol fogsz dolgozni, és bemutatjuk a feladatokat. Ez kb. 30-45 percet vesz igénybe, mely időtartam még a munkaidőd előtti szakaszba esik, így ezért még nem jár anyagi juttatás.
4. lépés: Kölcsönös szimpátia esetén egyeztetjük az első munkanapod időpontját, majd ezt követően heti szinten kerül mindig megbeszélésre, hogy mikor szeretnél jönni dolgozni.

Bízunk benne, hogy a kiválasztási folyamatunk sikeres lesz, és hamarosan üdvözölhetünk a csapatunkban!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a jelentkezéssel vagy a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk!

Köszönjük, és további szép napot kívánunk!

Üdvözlettel:
momentin