Köszönjük a jelentkezést a vezetői pozícióba!

Szia!

Köszönjük, hogy jelentkeztél a vezetői pozíciónkra! 

Igyekszünk minél hamarabb, 1-2 munkanapon belül visszajelezni, hogy bejutottál-e a következő körbe (telefonos, majd személyes elbeszélgetés). Ha esetleg nem, arról e-mailben fogunk értesíteni.

A konkrét munkavégzési helyszín megbeszélés és kipróbálás alapján választható, ugyanis több projektünk is fut egyszerre, amelyekre szívesen fogadunk még vezető jelölteket.

Vezetői karrierpályánk azon hitünk alapján épül fel, hogy egy jó dolgozóból lehet egy igazán jó vezető, így a próbaidőszak alatt (2 hónap) kezdetben a két fő projektünkön kellene részt venned, mint dolgozó

A GYIK – gyakran ismételt kérdéseinket ITT (kattints rá a linkért), a dolgozói és csoportvezetői juttatásokról szóló részletes leírást az általános dolgozói tájékoztatónkban ITT (kattints rá a linkért), illetve az általános vezetői tájékoztatóban ITT, s az UNIX/IKEA projektünkre vonatkozó külön információkat (pl.: műszakok, bónuszok) pedig ITT (UNIX) és ITT (IKEA) tudod megtekinteni.

Fontos, hogy a bérezés egyéni megbeszélésen alapuló is lehet, ha valaki már több éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.

A lehetőségeink (legalábbis amíg nem lépsz vezetői pozícióba) egyszerűsített foglalkoztatást kínálnak, de korlátlan munkanap vállalási lehetőséggel. Részleteket ITT találod.

Bízunk benne, hogy a kiválasztási folyamatunk sikeres lesz, és hamarosan üdvözölhetünk a csapatunkban!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a jelentkezéssel vagy a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk!

Köszönjük, és további szép napot kívánunk!

Üdvözlettel:
momentin