Köszönjük a jelentkezést az áruházi komissiózó pozícióba

Szia!

Köszönjük, hogy jelentkeztél az áruházi komissiózó pozíciónkra! A munkavégzés a soroksári IKEA üzletben történik (kijutás megoldott az irodánktól), de egyébként más projektjeink is futnak emellett. 

A GYIK – gyakran ismételt kérdéseinket ITT (kattints rá a linkért), a konkrét juttatásokról szóló részletes leírást az általános dolgozói tájékoztatónkban ITT (kattints rá a linkért), s az IKEA projektünkre vonatkozó külön információkat (pl.: műszakok, teljesítményelvárások) pedig ITT (Soroksár) és ITT (Szigetszentmiklós) tudod megtekinteni.

A lehetőségeink egyszerűsített foglalkoztatást kínálnak, de korlátlan munkanap vállalási lehetőséggel. Részleteket ITT (kattints rá a linkért) találod.

Igyekszünk minél hamarabb, 1-2 munkanapon belül visszajelezni, hogy bejutottál-e a következő körbe. Ha nem, arról e-mailben fogunk értesíteni. Viszont ha sikeresen kiválasztásra kerülsz, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy a kiválasztási folyamatunk sikeres lesz, és hamarosan üdvözölhetünk a csapatunkban!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a jelentkezéssel vagy a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk!

Köszönjük, és további szép napot kívánunk!

Üdvözlettel:
momentin