Köszönjük a jelentkezést a leltározó pozícióba

Szia!

Köszönjük, hogy jelentkeztél a leltározó pozíciónkra! Ezen projekt keretein belül országosan megyünk Praktiker üzleteket leltározni, de egyébként más lehetőségeink is futnak emellett.

A GYIK – gyakran ismételt kérdéseinket ITT (kattints rá a linkért), a konkrét juttatásokról szóló részletes leírást az általános dolgozói tájékoztatónkban ITT (kattints rá a linkért), illetve a Praktiker projektünkre vonatkozó külön információkat (pl.: tervezett helyszínek, találkozási időpontok) pedig ITT (kattints rá a linkért) tudod megtekinteni.

A lehetőségeink egyszerűsített foglalkoztatást kínálnak, de korlátlan munkanap vállalási lehetőséggel. Részleteket ITT (kattints rá a linkért) találod.

Igyekszünk minél hamarabb, 1-2 munkanapon belül visszajelezni, hogy bejutottál-e a következő körbe. Ha nem, arról e-mailben fogunk értesíteni. Viszont ha sikeresen kiválasztásra kerülsz, telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy a kiválasztási folyamatunk sikeres lesz, és hamarosan üdvözölhetünk a csapatunkban!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a jelentkezéssel vagy a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk!

Köszönjük, és további szép napot kívánunk!

Üdvözlettel:
momentin