Azon eszközökről beszélünk, amelyek a munkánkat hosszabb távon támogatják, legyen szó egy asztalról, számítógépről, szerszámról, gépjárműről vagy bármi egyéb tárgyról melyek egyszerűsítik a mindennapi, vagy éppen nem mindennapi tevékenységünket. Tárgyi eszköz leltár alatt pedig éppen ezen termékek megszámlálását értjük.

Emberi erőforrás

Emberi erőforrás

Az embereink a legfontosabb erőforrásai cégünknek, és rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy leltárvezetőink mind magasan képzett, és nemzetközi tapasztalattal is rendelkező gyakorlott leltári szakemberek.

Az IT szakembereink banki rendszerek fejlesztésében „szocializálódott” rutinos informatikusok.

Leltározói törzsgárdánk kiegészítését minden esetben szigorú, speciális kiválasztási metódusunk szerint válogatjuk. A kiválasztás több lépcsős, melyben vizsgáljunk a jelölt monotonitástűrő képessége mellett a numerikus képességeit, továbbá mindenkivel egy személyes interjú keretében beszélgetünk el, ahol megállapítjuk, hogy melyik csapatunkhoz illene leginkább a jelölt személyisége.

Dolgozóink teljesítményét folyamatosan monitorozzuk, melyre alapozva speciális motivációs, és képzési tematikát dolgoztunk ki, hogy a leghatékonyabb szolgáltatást nyújthassuk Ügyfeleink számára.

Alkalmazottaink a leltári operáció közben minden esetben különböző színű egyenruhát viselnek, a könnyebb azonosíthatóság érdekében. A színek indikálják, hogy melyik dolgozónk milyen feladatkörben érintett, így egyszerűsítve a kommunikációt.

Hiszünk abban, amit a 20. század elején mondott Andrew Carnegie (amerikai iparmágnás) mondott, miszerint:

„Elveheted a gyáramat, a pénzemet, de hagyd meg az embereimet, és kevesebb, mint két éven belül ugyanott leszek, ahol ma.”

 

Kapcsolat